«Тор: Любов і грім»: з'явився новий тизер з Вартовими Галактики та крутою Валькірією

9 червня 2022,  11:36 | Новини фільмів

Тор збирається влаштувати Вартовим Галактики незабутню відпустку, від якої вони ще довго приходитимуть до тями, у своєму супергеройському блокбастері «Тор: Любов і грім», як показує його новий промо-ролик.

Кінокомікс «Тор: Любов і грім» буде четвертим сольним фільмом про пригоди бога грому Тора, у ролі якого повертається Кріс Гемсворт. Його події будуть розвиватися після подій блокбастера «Месники: Завершення», у фіналі якого Тор призначив Валькірію (Тесса Томпсон) королем Нового Асгарда і вирушив подорожувати всесвітом у компанії Вартових Галактики: Пітера Квілла/Зоряного лицаря (Кріс Претт), Небули (Карен Гіллан), Дракса (Дейв Батіста), Богомолиці (Пом Клемент'єфф), Ракети (Бредлі Купер) та Грута (Він Дизель).

У ході своїх нових пригод Тор знову набуде підкачаної форми і возз'єднається зі своєю колишньою коханою Джейн Фостер (Наталі Портман), яка отримала суперздібності і тепер є Жінкою-Тор.

Також на наших героїв чекає знайомство із Зевсом (Рассел Кроу) та битва з суперлиходієм Горром (Крістіан Бейл), відомим як Бог-м'ясник та Вбивця богів.

Нижче ви знайдете нові ексклюзивні кадри з Тором та Жінкою-Тор.

В український прокат екшен «Тор: Любов і грім», який зняв режисер блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті, вийде 7 липня. Після Вартові Галактики повернуться на великі екрани у своєму третьому фільмі, що вийде у 2023 році.

1395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: