Божевільний екшен: дивіться тизер-трейлер фільму «Місія неможлива 7» з Томом Крузом, Ребеккою Фергюсон та Гейлі Етвелл

23 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Ітан Гант знову збирає свою команду з порятунку світу для однієї масштабної операції. Не встиг ще вийти на екрани фільм «Топ Ґан: Меверік», як Том Круз вирішив представити перший трейлер свого наступного екшену «Місія неможлива 7», чия прем'єра відбудеться у 2023 році.

Фільми «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8» будуть однією історією розбитої на дві частини та вийдуть під назвами «Mission: Impossible – Dead Reckoning: Part One» та «Mission: Impossible – Dead Reckoning: Part Two». Підзаголовок цієї дилогії «Dead Reckoning» може бути переведений як «Розплата за смерть» або «Мертвий розрахунок». Чекаємо на офіційну назву.

Трейлер показує, як спецагент Ітан Гант (Том Круз) знову об'єднується з Ільзою Фауст (Ребекка Фергюсон), Бенджі Данном (Саймон Пегг) та Лютером Стікеллом (Вінг Реймз) перед лицем нової масштабної загрози, для перемоги над якою, очевидно, знадобиться цілих два фільми.

Також відео представляє перший погляд на нових персонажів, яких зіграють зірка «Першого месника» Гейлі Етвелл, зірка блокбастера «Вартові Галактики 2» Пом Клемент'єфф та Есай Моралес, відомий за серіалами «Озарк» та «Титани».

Саме Моралес буде головним лиходієм фільму, але деталі про нього поки що тримаються в секреті.

Прем'єра шпигунського екшену «Місія неможлива 7», головним сценаристом та режисером якого виступає Крістофер МакКуоррі, очікується 13 липня 2023 року. Тим часом «Місія неможлива 8» вийде на великі екрани влітку 2024 року.

1337 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: