Королівський розмах: відправляємося за лаштунки розкішних балів 2 сезону «Бріджертонів»

21 травня 2022,  13:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Шикарні бали миттєво стали візитівкою популярного серіалу «Бріджертони», що представляє сучасний погляд на життя британських аристократів на початку 19 століття. Але в другому сезоні творці серіалу, здається, перевершили самих себе, чому невимовно рада королева Шарлотта (Голда Рошевель).

Стримінгова платформа Netflix вирішила нас змусити знову відкрити рот від подиву, поділившись у мережі відео, яке показує, як створювалися розкішні бали у 2-му сезоні серіалу «Бріджертони», де ключові ролі зіграли не лише актори, а й їхні танці, костюми та музика.

Каст серіалу, у центрі подій якого у 2-му сезоні опинилися Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі) та Кейт Шарма (Сімон Ешлі), із захопленням розповідають у новому закулісному відео про те, як проходили зйомки балів, де збирався весь цвіт лондонського суспільства, щоб підшукати собі вигідну партію для шлюбу та поділитися свіжими плітками.

Також відео показує, як проходили репетиції танців, які головним героям часом замінювали слова, адже історія кохання Кейт та Ентоні була досить заплутаною, і вони до останнього боялися зізнатися одне одному у своїх почуттях, але їм дуже важко було їх приховувати під час танців.

Що стосується неймовірних нарядів героїнь «Бріджертонів», то актриси були в захваті від роботи костюмерів, які продумували їхні образи до найменших деталей, щоб до сукні ідеально підходили рукавички, прикраси, туфлі та макіяж героїнь. Актриси відзначають, що це найпрекрасніші вбрання, які їм колись доводилося носити.

Сподіваємося, що у майбутніх сезонах на нас чекає ще більше розкішних балів у компанії Бріджертонів та інших іменитих сімей Лондона. Нещодавно стало відомо, що 3-й сезон покаже роман Пенелопи (Нікола Кохлан) та Коліна (Люк Ньютон).

Серіал «Бріджертони» вже продовжено на 4-й сезон.

1137 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: