«Тіні забутих предків»: дивіться новий трейлер культового фільму Сергія Параджанова

16 травня 2022,  11:41 | Новини фільмів

Напередодні ре-релізу знаменитої кінострічки режисера Сергія Параджанова «Тіні забутих предків», яка виходить в український прокат 19 травня, кінодистриб'ютор KyivMusicFilm поділився її ексклюзивним трейлером.

Фільм «Тіні забутих предків» — епічна екранізація однойменної повісті письменника Михайла Коцюбинського. Ця поетична драма про велике кохання розгортається у серці Карпат на Гуцульщині. Палійчуки й Гутенюки два смертельно ворогуючі роди. Але поки батьки сипали прокльони, їхні діти, Іван і Марічка, відкрили в собі почуття, сильніші за ворожнечу. Головні герої покохали одне одного, та бути разом на цьому світі їм не судилось. Фатальний випадок назавжди розлучає закоханих, об’єднає їх тільки смерть.

Головні ролі у фільмі Параджанова, який відомий широко за межами України та вважається одним із засновників самобутнього українського кінематографу, виконали актори Іван Миколайчук та Лариса Кадочникова.

З 19 травня у кінотеатрах України, які поступово відновлюють свою роботу там, де це зараз можливо, українські глядачі зможуть переглянути відреставровану версію кінострічки Параджанова, над якою працював Національний центр Олександра Довженка.

Ви вже можете купити квитки на фільм «Тіні забутих предків» на нашому сайті.

1081 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: