«Козаки. Абсолютно брехлива історія»: де дивитися хітовий український серіал від ICTV

15 травня 2022,  22:05 | Новини серіалів

Якщо ви шукаєте цікавий український серіал, щоб дивитися його всією родиною для підняття бойового духу у ці складні часи, то ось вам рекомендація — псевдоісторичний комедійний серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія», який у 2021 році потрапив у шорт-лист національної кінопремії «Золота дзиґа».

Серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія» — це масштабний костюмований проект, який розповідає про вигаданий світ України кінця XVI століття. Сюжет слідує за пригодами простого сільського хлопця Івана, який одного разу наважився викрасти царську державу, тобто символ влади у московського царя. Але разом із цією коштовністю, Іван поцупив ще й магічну сережку, яку цар прагне повернути понад усе. На слід Івана виходить Федір головний лиходій «брехливої історії», який пообіцяв цареві впіймати злодюгу будь-якою ціною.

На такий вчинок наважився головний герой заради матері. Її забрали до османського полону, коли хлопцеві було 13 років. Відтоді Іван мріє викупити її. Після крадіжки, хлопчина відправляється в село Краснопілля. Саме там він має домовитись про майбутній викуп матері з Петром, який щойно повернувся зі Стамбулу. Проте тут починаються ще цікавіші пригоди!

Роль відчайдушного селянина Івана, який кинув виклик московському царю, виконує в серіалі актор Юрій Дяк. Головну жіночу роль, дівчину Марʼяну, грає Міла Сивацька. Також у серіалі знявся Андрій Ісаєнко. Він зіграв Назара.

Головного антагоніста Федора втілює Михайло Гаврилов. Компанію їм складає народний артист України Остап Ступка в образі кошового отамана.

У часі війни з росією багато акторів «Козаків» пішли або на фронт, щоб захищати Україну від реальних москалів, або у волонтери, щоб підтримувати армію та населення. Так що від цього перегляд серіалу за їхньою участю стає ще приємнішим.

Зараз серіал доступний для онлайн-перегляду на офіційному сайті ICTV (https://serial.ictv.ua/ua/videos/kozaki-absolyutno-brehliva-istoriya-1-seriya/) та на Youtube-каналі ICTV. Приємного перегляду! Все буде Україна!

4222 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...