Новим Доктором Хто стане зірка серіалу «Сексуальна освіта» Ншуті Гатва

8 травня 2022,  22:44 | Кастінг

Шоураннер майбутніх сезонів культового серіалу «Доктор Хто» Рассел Т. Девіс повідомив, що 14-го Доктора зіграє актор Ншуті Гатва, який прославився завдяки хітовому молодіжному серіалу від Netflix «Сексуальна освіта».

У майбутньому спецвипуску серіалу «Доктор Хто», який вийде пізніше в 2022 році, 13-та Доктор у втіленні Джоді Віттакер регенерує в наступну версію легендарного Володаря часу, якого тепер гратиме Гатва.

На честь розкриття цього секрету, що ретельно охоронявся, Девіс, який повертається в серіал через 12 років, поділився в соцмережах чарівним селфі з Гатвою.

У своїй заяві 29-річний руандійсько-шотландський актор сказав:

Нема таких слів, щоб правильно описати те, що я відчуваю. Це мікс глибокої поваги, великої радості та, звичайно, крапельки страху.

Повідомляється, що Гатва стане першим темношкірим актором, який зіграє Доктора. Але це якщо не брати до уваги Джо Мартін, яка виконує роль Доктора-втікача.

За роль Еріка Ефьонга у серіалі «Сексуальна освіта», що вже стала культовою для молодого покоління глядачів, Гатва у 2020 році отримав шотландську премію BAFTA, а також безліч інших нагород та номінацій.

З нетерпінням чекаємо, коли побачимо Гатву в його костюмі Доктора в ТАРДІС.

1102 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: