Меган Фокс, Машин Ган Келлі та Піт Девідсон у шаленому трейлері комедії «Good Mourning»

25 квітня 2022,  20:41 | Новини фільмів

Відомий американський репер Машин Ган Келлі вирішив зняти божевільну комедію для дорослих, що отримала назву «Good Mourning», а також виконати в ній головну роль. І, звичайно ж, він запросив у свій режисерський проєкт свою наречену Меган Фокс.

У фільмі «Good Mourning» Машин Ган Келлі виконає роль зірки одного популярного серіалу Лондона Клеша, чий світ перевертається з ніг на голову, коли перед ним стає серйозна дилема: спробувати повернути свою кохану дівчину чи отримати роль у крупному фільмі, що змінить його кар'єру.

Компанію йому та Меган Фокс у цьому наркоманському божевіллі складуть зірка фільмів «Загін самогубців: Місія навиліт» та «Король Стейтен-Айленда» Піт Девідсон, зірка діснеївської трилогії «Спадкоємці» та супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» Дав Камерон та співачка Беккі Джі, відома за науковою фантастикою «Могутні рейнджери».

Співрежисером фільму виступає репер Мод Сан, який зняв безліч кліпів Машин Ган Келлі, а також працював над кліпами популярної співачки Авріл Лавін. Ви можете побачити його в трейлері з блакитним волоссям.

Минулого року Машин Ган Келлі та Мод Сан представили музичну мелодраму про підлітків «Downfalls High» із зіркою «Ейфорії» Сідні Свіні у головній ролі, так що це вже друга їхня спільна пригода у світі кіно.

Комедія «Good Mourning» вийде в американський прокат у травні.

1498 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: