Принц Гаррі та Меган Маркл підтримали українських військових на Invictus Games

17 квітня 2022,  13:14 | Новини зірок

Українські ветерани вирушили до Нідерландів, щоб представити Україну на Invictus Games, і там їх тепло зустріли засновник змагань принц Гаррі, онук королеви Єлизавети II, та його дружина Меган Маркл.

Invictus Games або "Ігри нескорених" є міжнародною спортивною подією, де у різних видах спорту змагаються ветерани та активні військові чоловіки та жінки, які отримали поранення чи травми під час несення військової служби.

Принц Гаррі, як засновник цих "Ігор", є почесним гостем змагань і одразу по прибуттю на місце події зустрівся з українською командою, щоб виразити свою солідарність з Україною на тлі повномасштабної війни з росією.

Про це повідомив благодійний фонд "Повернись живим", який поділився в соцмережах фотографіями з герцогом та герцогинею Сассекськими.

В руках принц Гаррі тримає календар "Повернись живим" на 2022 рік, що називається "Реальні масштаби" та показує на своїх сторінках 12 сюжетів про допомогу фонду.

На жаль, на Іграх цього року відсутня Юлія Паєвська, яка займалася евакуацією та допомогою цивільному населенню Маріуполя, оскільки зараз вона перебуває в полоні у російських окупантів. Сподіваємось, що вже скоро вона повернеться додому.

Ви також можете підтримати фонд "Повернись живим" своїм внеском на сайті www.comebackalive.in.ua/uk/donate. Вони рятують життя та наближають нашу перемогу.

Бажаємо нашим героям удачі на Invictus Games! Все буде Україна!

552 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: