Відео дня: дивіться повний стрим світової прем'єри фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» з Томом Фелтоном

8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Під час прем'єри Фелтону, який без перебільшень є одним із головних фанатів Поттеріани у світі, доручили взяти інтерв'ю у членів каста фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», куди входять Джуд Лоу, Мадс Міккельсен, Едді Редмейн, Кетрін Вотерстон, Елісон Судол, Ден Фоглер, Каллум Тернер, Поппі Корбі-Туч, Джессіка Вільямс, Вільям Наділам та багато інших.

Співведучою Фелтона стала Yinka Bikinni.

Також на прем'єрі була присутня письменниця Дж.К. Роулінг, яка активно підтримує Україну під час повномасштабної війни, яку розв'язав путін.

А ось Езра Міллер, який грає у «Фантастичних звірах» ключову роль, був відсутній.

Дивіться також новий трейлер «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що представляє перший погляд на очікувану дуель Дамблдора та Ґріндельвальда.

Клікайте на постер нижче, щоб перейти до галереї фільму і помилуватися новими шикарними постерами за участю наших улюблених чарівників та чарівниць.

1236 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: