Більше магії в новому трейлері кінокоміксу Marvel «Доктор Стрендж у Мультівсесвіті божевілля»

8 квітня 2022,  12:33 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний міжнародний трейлер супергеройського екшену від Marvel і Disney «Доктор Стрендж у Мультівсесвіті божевілля» режисера Сема Реймі, який є чи не найочікуванішим блокбастером 2022 року.

Другий сольник покаже незвичайні пригоди Доктора Стренджа, в образі якого на великі екрани повертається дворазовий номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. Події фільму розвиватимуться після подій блокбастера «Людина-павук: Додому шляху нема», де у тканині реальності стався розрив, і ми повноцінно познайомилися з мультивсесвітом.

У міжнародному трейлері Стрендж каже:

Я зробив те, що я мав зробити, щоб захистити наш світ.

Щоб врятувати мультивсесвіт, Стрендж звертається по допомогу до Ванди Максімофф, яка з їхньої останньої зустрічі стала могутньою Багряною відьмою. Її роль знову виконає акторка Елізабет Олсен.

Компанію їм складуть Вонг (Бенедикт Вонг), Крістін Палмер (Рейчел МакАдамс), Мордо (Чіветель Еджіофор) та нова супергероїня Америка Чавес/Міс Амеріка (Сочіл Гомес).

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму і побачити його нові кадри та постери за участю Стренджа, Ванди, Вонга та інших персонажів.

Українську прем'єру фільму «Доктор Стрендж у Мультівсесвіті божевілля» заплановано на 5 травня, і ми дуже сподіваємося, що на той час мипереможемо і підемо на нього в кіно.

1070 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: