Вийшов новий трейлер екшену Майкла Бея «Швидка» із Джейком Джилленхолом

1 квітня 2022,  16:17 | Новини фільмів

Це мало бути просто пограбуванням. Дивіться фінальний трейлер кримінального екшен-трилера «Швидка», режисером якого є творець «Трансформерів» Майкл Бей.

Сюжет нового бойовика від Бея слідує за заслуженим ветераном Віллом Шарпом, якому потрібно на термінову операцію для дружини зібрати кругленьку суму. Щоб дістати ці гроші, Вілл звертається по допомогу до свого прийомного брата Денні, який є досвідченим злочинцем. Вони вирішують пограбувати банк і зірвати багатомільйонний куш, але коли їхній план дає тріщину, брати викрадають швидку допомогу з двома заручниками всередині.

Роль Вілла виконує Яхья Абдул-Матін IIАквамен», «Рятувальники Малібу»), а його брата-злочинця грає актор Джейк ДжілленхолПолонянки», «Людина-павук: Вдалині від дому»). Компанію він складає парамедик у втіленні актриси Ейса ГонсалесҐодзілла проти Конґа», «Аферистка»).

Прем'єра фільму «Швидка» мала відбутися в українських кінотеатрах 31 березня, але поки що вона переноситься через повномасштабне російське вторгнення. Тим часом кінотеатри України, які знаходяться подалі від активних бойових дій, відновлюють свою роботу, щоб підтримувати економіку та бойовий дух українців.

979 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: