Вілл Сміт вибачився перед Крісом Роком після того ляпаса на «Оскарі»

29 березня 2022,  15:40 | Нагороди та премії

Конфлікт Вілла Сміта та Кріса Рока став головним скандалом минулої 94-ї церемонії нагородження премії «Оскар», і наступного дня Сміт опублікував своє офіційне вибачення, в якому сказав, що його «поведінка минулої ночі під час «Оскара» була неприйнятною та непростимою».

Ось повний тест вибачення Сміта перед Роком, Американською кіноакадемією, колегами з фільму «Король Річард», гостями та глядачами шоу, яке актор опублікував на своїй сторінці у Instagram:

Насильство у всіх його формах є отруйним та руйнівним. Моя поведінка минулої ночі під час «Оскара» була неприйнятною та непростимою. Жарти на мою адресу є частиною професії, але я жарти про хворобу Джади були для мене перебором, я не зміг це винести і відреагував емоційно.

Я хотів би публічно вибачитися перед тобою, Кріс. Я перейшов межу і був неправий. Мені соромно, і мої дії не є показником тієї людини, якою я хочу бути. У світі любові та добра немає місця для насильства.

Я б також хотів вибачитись перед Академією, продюсерами шоу, усіма гостями та всіма глядачами, які дивилися шоу у всьому світі. Я хотів би вибачитися перед родиною Вільямсів та моєю родиною фільму «Король Річард». Я глибоко жалкую, що моя поведінка заплямувала те, що в іншому було для всіх нас чудовою подорожжю.

Я працюю над собою.

Щиро,
Вілл

Конфлікт трапився на сцені «Оскара» у прямому ефірі, незадовго до того, як Сміт отримав свій «Оскар» за фільм «Король Річард».

Рок невдало пожартував про те, що Джада Пінкетт Сміт може зіграти в сиквелі бойовика «Солдат Джейн», оскільки поголилася наголо. Ось тільки причиною її нової зачіски стала не мода, а хвороба алопеція. Після цього Сміт вийшов на сцену і вліпив Року ляпас.

Вище можна побачити фрагмент шоу, який показує, як це було. Кажуть, що після цього інциденту продюсери серйозно замислювалися над тим, щоб вивести Сміта із зали. Але, на щастя для Сміта, передумали.

Читайте також: Переможці премії «Оскар 2022» (повний перелік).

1257 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: