Бойовик «Вполювати свідка» – 16 вересня у кінотеатрах

10 вересня 2021,  19:31 | Статті

З 16 вересня в кінотеатрах України стартують покази фільму «Вполювати свідка» Пропонуємо прочитати розширений опис і подивитися кадри:

У центрі подій фільму сім’я ключового свідка у судовому процесі проти потужного наркокартелю. Леон Рамірез, голова сім’ї, має докази які можуть допомогти засудити злочинців. Оскільки наркомафія ладна піти на все, щоб свідок не передав важливу інформацію до ФБР, він заключив угоду з правоохоронцями та разом зі своєю дочкою потрапив до програми «Захисту свідків». І ось, коли чоловіка та дівчинку потайки перевозять на нове безпечне місце вбивці картелю нападають на офіцерів та їх підопічних.

Леон та дівчинка рятуються, ховаючись у найближчій будівлі – будинку для літніх людей. Але переслідувачі знаходять їх там. Тепер сім’я свідків, відрізана через шторм від зовнішнього світу, має зіграти з вбивцями у смертельну гру в хованки, щоб пережити цю ніч та передати докази потрібним людям. Несподівану допомогу вони отримують від безстрашної керівниці будинку для людей похилого віку – жінки на ім’я Тейлор.

ЇЇ роль у напруженому бойовику зіграла білявка Наташа Хенстрідж, яку глядачі пам’ятають через шалено популярну кримінальну комедію «Дев’ять ярдів». Також одну з ключових ролей у фільмі «Вполювати свідка» виконує Костас Манділор – зірка циклу фільмів «Пила».

Дивіться бойовик «Вполювати свідка» у кінотеатрах з 16 вересня.

1338 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: