Український тизер мультфільму «Навколо світу за 80 днів»

6 липня 2021,  19:09 | Статті

Представляємо перший український тизер мультфільму «Навколо світу за 80 днів». Від автора франшизи «Льодовиковий період» Гаррі Сваллоу. Нова адаптація всесвітнього бестселера Жюля Верна. В кінотеатрах можна буде подивитися з 9 вересня.

Паспарту – юне мавпеня, що обожнює читати та мріє про надзвичайні пригоди. Одного дня на своєму шляху він зустрічає пройдисвіта Філіаса Фрога, жаб’яча душа якого прагне до наживи. Він втягує малого Паспарту в аферу, через яку вони мають відправитись у навколосвітню подорож, маючи всього лише 80 днів. Попереду у них надзвичайні, неймовірні, приголомшливі пригоди!

Легендарна французька кіностудія STUDIOCANAL підготувала кращу пригоду для всієї родини - власну анімаційну екранізацію класичного роману їхнього співвітчизника Жюля Верна "Навколо світу за 80 днів". Ось тільки Філіас Фогг тепер перетворився в трохи безрозсудного, ризикованого та жадібного жабеня, а Паспорту – в зразкову та неймовірно освічену мавпочку. Удвох вони відправляються в кругосвітню подорож всього за 80 днів: один заради 10 мільйонів молюсків, а другий - заради неймовірного подорожі. І так, саме це чекає новоспечених приятелів Філіаса і Паспорту.

Адаптувати культовий роман для сучасних дітлахів по всьому світу студія запросила сценариста Гаррі Сваллоу, відповідального за франшизу «Льодовиковий період», а в режисерському кріслі опинився аніматор Самюель Турно для якого цей мультфільм стане дебютом в повному метрі. Проте. Турно складно назвати новачком в професії: спродюсована їм анімаційна короткометражка «Навіть голуби потрапляють в Рай» була номінована на Оскар, він же був автором безлічі короткометражок та рекламних роликів, в тому числі з чарівними фігурками Lego і настирливими мілашками Посіпаками.

Подорож без кордонів у «Навколо світу за 80 днів» починається з 9 вересня тільки у кіно!

1293 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...