Смішний фрагмент фільму «Мисливці за привидами: З того світу» з Полом Раддом і Міні-Зефірчиками

13 квітня 2021,  15:12 | Оновлення

Голлівудська студія Sony Pictures опублікувала кумедне відео, де Пол Радд в ролі його персонажа приходить в супермаркет і бачить, як на одній з полиць починають ворушитися маршмеллоу. Згодом з однієї з упаковок вилазить мініатюрна копія Міні-Зефірчіка, який кусає Пола за палець, а компанія з інших Міні-Зефірчіков влаштовує вечірку в супермаркеті!

Нагадаємо, нова частина культової франшизи «Мисливці за привидами: З того світу» вийде у кіно вже цієї осені!

Нова частина фантастичних пригод з оригінального всесвіту Мисливців на привидів! Успадкувавши старий занедбаний будинок, родина переїздить у маленьке містечко. Їхня поява збігається у часі з надзвичайною активністю паранормальних сил, які перевертають звичне життя з ніг на голову. Час настав! Нове покоління мисливців на привидів має будь що з’ясувати природу таємничого спадку і ліквідувати наслідки небувалих масштабів!

2638 

1 коментар

Kucenko

22 серпня 2021, 08:05

Герои фильма Охотники за привидениями уже такие популярные, что даже наша компания решила заказать попиропиленовые пакеты с https://www.packet.msk.ru/ на которых будет односторонняя печать цветная с персонажами этой истории. Перед началом школьного сезона как раз таки можно будет хорошо заработать на этом. Детям нравятся такие и они просят купить с подобными рисунками.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: