Новий трейлер мультсеріалу «Рік та Морті» повідомляє дату прем'єри 5 сезону

31 березня 2021,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знавіснілий геній та його наївний онук готові до нових пригод в просторі та часі в епічному трейлері 5 сезону мегапопулярного науково-фантастичного мультсеріалу для дорослих «Рік та Морті».

Фантастична комедія від Дена Гармона і Джастіна Ройланда показує божевільні пригоди школяра Морті та його дідуся Ріка, геніального винахідника, який завжди втягує Морті та всю родину в небезпечні для життя ситуації на різних планетах.

На початку трейлера ми бачимо «дивного, збудженого чоловіка з океану» на газоні нашої сімейки; два Ріка; Ріка в костюмі з бару «Блакитна устриця» з рибою-меч в руках, яку він використовує в якості зброї; аварійну посадку охопленого полум'ям зорельота, яким керує Морті; суперзахист будинку, який встановив Рік; гігантську комаху, що тероризує їхнє рідне місто; паралельні реальності, в одній з яких Рік та Морті стали Блейдами; сімейку в костюмах в стилі «Могутніх рейнджерів» та повернення містера Жопосранчика.

До речі, даний трейлер був представлений на каналі Adult Swim з позначкою: «Тепер ви можете починати питати нас про 6 сезон», так що можна сподіватися, що ваш улюблений мультсеріал ще буде радувати вас не один рік.

Прем'єра 5 сезону «Ріка та Морті» очікується 20 червня.

1688 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: