Сандра Буллок і Зазі Бітц зіграють з Бредом Піттом в бойовику «Швидкісний поїзд»

30 березня 2021,  00:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт і Сандра Буллок є одними з найбільш талановитих та знаменитих голлівудських акторів першого ешелону і, до того ж, майже ровесники з різницею у віці близько півроку, але, як не дивно, ще жодного разу не працювали разом. І новий екшен «Швидкісний поїзд» нарешті виправить цю несправедливість.

Фільм «Швидкісний поїзд» («Bullet Train») буде екранізацією роману письменника Котаро Ісака. Його події слідують за п'ятіркою найманих вбивць, які сідають в Токіо у швидкісний поїзд, де дізнаються, що у їхніх місій є щось спільне, і між ними починається жорстока гра на виживання.

Бред Пітт зіграє одного з цих найманих вбивць, і ми дуже сподіваємося, що Сандра Буллок теж продемонструє в кадрі свої бойові прийоми з часів її роботи на ФБР у фільмах «Міс Конгеніальність».

Разом з Піттом найманими вбивцями, які опиняться в тому швидкісному поїзді, стануть зірка блокбастера «Месники: Ера Альтрона» Аарон Тейлор-Джонсон та зірка романтичної комедії «Будка поцілунків» Джої Кінг.

Ще одним крутим поповненням каста стала зірка «Джокера» Зазі Бітц, з якою Пітт знімався разом в супергеройському екшені «Дедпул 2».

Компанію їм складуть Майкл ШеннонНожі наголо»), Хіроюкі СанадаМортал Комбат»), Браян Тайрі ГенріГодзілла проти Конга») і Логан ЛерманПерсі Джексон»).

Режисером екшену «Швидкісний поїзд» є Девід Літч, який зняв хітові бойовики «Джон Уік», «Атомна блондинка», «Дедпул 2» і «Форсаж: Гоббс та Шоу».

1712 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: