Мішель Обама представила на Netflix кулінарний серіал для дітей «Waffles + Mochi»

26 березня 2021,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня на стримінговому сервісі Netflix відбулася прем'єра нового дитячого серіалу «Waffles + Mochi», продюсером якого виступає колишня перша леді США Мішель Обама. І цей серіал вже підкорив і дітей, і дорослих.

Слоганом серіалу «Waffles + Mochi» («Вафля та Моті») є фраза: «Голодні до подорожей», оскільки він показує подорожі двох друзів Вафлі і Моті різними країнами, де вони зустрічають талановитих кулінарів, пізнають місцеву кухню і культуру та вчаться готувати разом з ними смачні і корисні страви.

Тим часом Мішель Обама допомагає цій кумедній парочці в їхньому квесті, метою якого для Вафлі і Моті є стати шеф-кухарями.

Якщо з Вафлею, у якої вухами служать дві круглі бельгійські вафлі, все ясно, то Моті (напевно здасться вам більш загадковим персонажем. Моті (або мочі) це японський рисовий пиріжок, традиційне блюдо кухні Японії. І оскільки в серіалі він є рожевого кольору, то це сакурамоті, традиційний солодкий пиріжок, який японці готують навесні. Сподіваємося, що ніхто не спробує його з'їсти під час їхніх подорожей.

Також в серіалі від місіс Обами з'являться відомі комедійні актори Джек Блек та Зак Галіфіанакіс, так що нудьгувати точно не доведеться.

Рейтинг серіалу «Waffles + Mochi» на сайті Rotten Tomatoes зараз становить 100% позитивних рецензій кінокритиків, які називають пригоди Вафлі і Моті «чудовим частуванням» та «прекрасним прикладом навчально-розважальних шоу для дітей».

1675 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...