Як актор, який зіграв Дарксайда в «Лізі справедливості», виглядає в реальному житті?

25 березня 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль Дарксайда в супергеройському блокбастері «Ліга справедливості Зака Снайдера» виконав актор Рей Портер, який без комп'ютерної графіки більше нагадує брата Аквамена, аніж іншопланетного тирана.

У режисерській версії «Ліги справедливості», яка була представлена ​​минулого тижня, Дарксайд є правителем планети Апоколіпс, який хоче знищити усі світи. І у нього це добре виходить, поки він не звертає свій погляд на Землю.

Його поплічник Степпенвулф (Кіран Гайндс) прибуває на нашу планету і розшукує три Материнських ящика, що є дуже могутньою і дуже просунутою технологією, здатною стерти все живе з лиця Землі.

Тим часом Дарксайд чекає, коли Степпенвулф запустить процес, хоча періодично ми бачимо його у флешбеках, одним з яких є епічна битва за Землю, що відбулася 5 000 років тому.

Зовні Дарксайд більше нагадує Таноса з «Месників», тільки у нього не фіолетова, а сіра шкіра, але він такий же сильний фізично, що для перемоги над ним знадобилося аж три бога, плюс ще й стріляє лазерами з очей.

На цю роль Зак Снайдер покликав маловідомого актора Рея Портера, і в реальному житті у нього довгі світлі кучері і досить добрі очі.

Ви могли бачити цього актора в оскароносних фільмах «Операція "Арго"» і «Майже знаменитий», а також в популярних серіалах «Сини анархії», «Безсоромні», «Правосуддя» та «У Філадельфії завжди сонячно».

До речі, у Портера є камео в режисерській версії «Ліги справедливості», де на ньому немає комп'ютерної графіки.

Ви можете побачити його у флешбеці, який показує, як люди створюють залізний куб навколо Материнського ящика, перед тим як закопати його в землю. Портер грає тут коваля, який стоїть в центрі за пісочним кубом.

1335 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: