Як фінальна сцена «Ліга справедливості Зака Снайдера» підвела до другої частини

24 березня 2021,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що Зак Снайдер говорить, що він назавжди попрощався із всесвітом DCEU, він все одно додав в режисерську версію «Ліги справедливості» один епізод, який розкриває сюжет потенційної «Ліги справедливості 2».

Обережно, далі йдуть спойлери про фінал «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера», прем'єра якої відбулася 18 березня.

Наприкінці фільму, коли членам Ліги вдалося перемогти Степпенвулфа (Кіран Гайндс) з його армією парадемонів та зупинити план вторгнення Дарксайда (Рей Портер), Брюсу Вейну (Бен Аффлек) приснився один віщий кошмар.

У цьому кошмарі Бетмен у своєму новому костюмі, що ідеально підходить для апокаліпсису, брів по зруйнованій планеті, в компанії Мери (Ембер Герд), Флеша (Езра Міллер), Кіборга (Рей Фішер) та... найманого вбивці Дефстроука (Джо Манганьелло), якого в кінці «Ліги» найняв Лекс Лютор (Джессі Айзенберг), щоб той убив Бетмена.

Очевидно, що перед лицем апокаліпсису Бетмен та Дефстроук поставили свою ворожнечу на паузу, але що ж трапилося з нашою планетою?

Брюс і компанія зустрічають в цій сцені Джокера (Джаред Лето), який постає в бронежилеті спецназу і з довгим волоссям, і в ході їхньої розмови відкривається, що Диво-жінка (Галь Гадот) та Аквамен (Джейсон Момоа) загинули, а причиною апокаліпсису є... Лоїс Лейн (Емі Адамс). Вірніше, її смерть.

Як раптом їхню милу розмову перериває Супермен (Генрі Кавілл), який прийшов аж ніяк не для того, щоб допомогти друзям. Коли Супермен піднімає голову, його очі світяться червоним, а рот спотворює моторошна усмішка, підтверджуючи, що апокаліпсис - це його рук справа.

Таким чином Снайдер підводить до створення Темної Ліги справедливості, коли перед обличчям знищення планети супергерої та суперлиходії об'єднуються в одну команду, щоб зупинити могутнє зло.

Так, навіть такі люті вороги, як Бетмен і Джокер.

Поки студія Warner Bros. не збирається знімати «Лігу справедливості 2», оскільки зайнята сольними проектами «Аквамен 2», «Шазам 2» і «Флеш», але цілком імовірно, що через декілька років вони повернуться до цієї ідеї. Адже після пари сольників завжди йде фільм про групу супергероїв.

Як вам такий сюжет для сиквела? Діліться своїми враженнями в коментарях.

1795 

1 коментар

GRaFkiyv

25 березня 2021, 01:57

У психиатров надо брать коментарий по здоровью сценаристов мультивселенных комиксов.
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: