«Безсоромні»: промо та опис 10 серії фінального сезону «Не реанімувати»

22 березня 2021,  12:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 10 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні» наших героїв чекають переїзди та викрадення. Вгадайте з першого разу, який Френк замислив друге.

Серія «DNR» («Не реанімувати») розповість про наступне:

Ліам (Крістіан Айзіа) і Френк (Вільям Х. Мейсі) відправляються в подорож, щоб Ліам вступив до престижної школи STEM. Розчарування Карла (Ітан Каткоскі) в поліції досягає апогею. Деббі (Емма Кінні) шукає новий дім. Міккі (Ноель Фішер) та Йен (Камерон Монахен) хочуть перебратися у Вест-Сайд. Кев (Стів Гові) зустрічається з Веронікою (Шанола Гемптон) в Луїсвіллі.

Тим часом промо-ролик показує, як Деббі зі страхом шукає своє нове житло, відзначаючи, що вона «не хоче жити сама» і що вона «ні разу в своєму житті не прожила сама і дня». А ось Міккі т Йен дуже навіть щасливі, що їм випадає шанс переїхати з галасливого будинку Галлагерів.

Передпередостання серія «Безсоромних», яку зняв режисер Ентоні Гардвік, прибуде на телеекрани 29 березня за українським часом.

1525 

1 коментар

Romul

30 липня 2021, 12:52

В плане секса я сам признаться большой "бесстыдник". Часто заказываю через наш лучший секс шоп https://www.intim-fantasia.com.ua/ и вибраторы жене и смазки разные. Ну а презервативы уже перепробовал самых разных моделей которые там продаются.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: