Дженніфер Лопес позує у весільній сукні на перших кадрах екшену «Shotgun Wedding»

20 березня 2021,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса, співачка та продюсерка Дженніфер Лопес поділилася першими фотографіями зі зйомок свого нового фільму «Shotgun Wedding», де на її героїню чекає дуже шалене весілля в стилі екшен.

Лопес опублікувала пару закулісних знімків з собою в порваній та брудній весільній сукні, яка все одно не заважає їй виглядати надзвичайно, в Twitter в цю п'ятницю, 19 березня:

Очі на приз. #ShotgunWedding #СтворюємоКіно #ЖиттяНаЗйомках #ЖиттяПродюсера #BTS @egt239

Зйомки комедійного бойовика «Shotgun Wedding» проходять зараз в Домініканській Республіці, на мальовничому пляжі якої тут і позує Лопес у весільній сукні, поки знімальна команда фільму готується до наступної сцени.

За сюжетом, екзотичне весілля героїні Лопес Дарсі та її нареченого Тома, якого грає актор Джош Дюамель, намагаються зірвати злочинці, і закоханій парочці доведеться битися з ними, щоб вижити і все-таки одружитися.

Режисером фільму є Джейсон Мур, а його авторами сценарію стали Марк Гаммер та Елізабет Мерівезер. Прем'єра «Shotgun Wedding» очікується в 2022 році, але точної дати прем'єри у цього екшену поки немає.

1580 

1 коментар

Different

23 березня 2021, 01:12

У моей жены такое же было, и так же справляли годовщину в тёплой стране на полуострове в Греции. Эх были времена же до пандемии... Но всё равно даже сейчас можно отправиться на отдых и покататься на яхте куда пускают. Если кто захочет тогда от себя могу рекомендовать этот сайт https://2yachts.com/ через который можно найти яхту для аренд где угодно.

0 / 1 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: