Перший погляд на вусатого та лисіючого Джареда Лето на зйомках фільму «House of Gucci»

19 березня 2021,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Джаред Лето обіцяє шокувати нас своєю новою трансформацією в біографічному трилері «House of Gucci», на знімальному майданчику якого папараці зняли його з накладним животом, вусами та... лисиною.

Кінокартина буде екранізацією біографічної книги Сари Гей Форден «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» («Дім Gucci: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності»), яка розповідає про те, як колишня дружина глави модного дому Мауріціо Гуччі Патриція Реджані замовила його вбивство, а потім була відправлена ​​за це до в'язниці.

Ролі Мауріціо та Патриції виконують Адам Драйвер та Леді Гага, а Джаред Лето зіграє роль Паоло Гуччі, двоюрідного брата Мауріціо.

І ви навряд чи впізнаєте цього відомого актора та співака на фотографії зі зйомок, якою поділився сайт Just Jared. Хіба тільки по очах.

Разом з Лето в той день в зйомках брала участь і Леді Гага, яка з'явилася на майданчику з каштановим волоссям до плечей, укладеним в стильну зачіску, та в білій сукні з мереживною накидкою і чорним поясом.

Зйомки фільму, якими керує режисер Рідлі Скотт, проходять зараз в невеличкій італійській комуні Оссуччо, що знаходиться в регіоні Ломбардія.

Прем'єра фільму «House of Gucci» очікується наприкінці листопада.

3368 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: