Дивіться другий офіційний трейлер екшену «Ліга справедливості Зака Снайдера»

15 березня 2021,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа HBO Max поділилася другим повноцінним трейлером очікуваної режисерської версії супергеройського фільму Зака Снайдера «Ліга справедливості», який показує масу нових сюжетних ліній та сцен.

В екшені «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», який є частиною кіновсесвіту DCEU, Брюс Вейн (Бен Аффлек), який відчуває провину за загибель Супермена (Генрі Кавілл), вирішує зібрати команду наймогутніших супергероїв Землі, коли на горизонті з'являється нова жахлива загроза для планети та всього людства іншопланетний тиран Дарксайд (Рей Портер).

До цієї суперкоманди увійдуть Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер), і вони в трейлері вступають в епічне протистояння з армією Дарксайда, яку очолює його вірний слуга Степпенвулф (Кіран Гайндс).

Але нашій команді не перемогти без ключового гравця, тому Бетмен знаходить спосіб, як повернути Супермена до життя. І, повернувшись, Кларк одягне для битви з Степпенвулфом і Дарксайдом чорний суперкостюм.

Також трейлер нагадує нам, що в ньому повернуться амазонки під керівництвом королеви Іполіти (Конні Нільсен), матері Діани, Лоїс Лейн (Емі Адамс) та підступний суперлиходій Джокер (Джаред Лето), чий новий образ буде снитися нам в кошмарах. І ви помітили появу Зеленого ліхтаря?

Прем'єра супергеройського екшену «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» відбудеться вже в майбутній четвер, 18 березня. Він вийде на платформі HBO Max одним фільмом, а не міні-серіалом, як планувалося раніше.

1873 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: