Майкл Б. Джордан буде режисером третього фільму про боксера Адоніса Кріда

12 березня 2021,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спортивна драма «Крід 3» стане режисерським дебютом для актора Майкла Б. Джордана, який також виконає в ній головну роль. Виконавчим продюсером проекту виступить Раян Куглер, режисер блокбастера «Чорна пантера».

На цьому тижні сайт Deadline офіційно підтвердив, що 32-річний актор, відомий завдяки ролі боксера Адоніса Джонсона (aka Адоніс Крід), стане режисером його третього фільму для студії MGM.

«Крід 3» буде продовженням популярних фільмів «Крід: Спадок Роккі Бальбоа» (2015) та «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа» (2018), в яких Адоніс Джонсон, син покійного легендарного боксера Аполло Кріда, спочатку став учнем Роккі Бальбоа, а після завоював свій чемпіонський пояс.

У другому фільмі Адоніс бився з Віктором Драго, сином Івана Драго, і ми з нетерпінням чекаємо, коли буде розкрито його нового противника на рингу.

Разом з Джорданом в третьому розділі спін-оффу «Роккі» повернуться актриси Тесса Томпсон та Філісія Рашад, які втілюють дружину і матір головного героя. На жаль, в майбутньому Адонісу доведеться битися без підтримки і поради Роккі, оскільки Сільвестр Сталлоне відправив свого легендарного боксера на пенсію.

Зараз Джордан зайнятий зйомками драматичного фільму «Journal for Jordan», режисером якого виступає лауреат премії «Оскар» Дензел Вашингтон.

Прем'єра стрічки «Крід 3» очікується в листопаді 2022 року.

1352 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: