«Ванда/Віжн»: ким насправді виявився загадковий персонаж Евана Пітерса?

12 березня 2021,  01:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поява нового П'єтро у втіленні актора Евана Пітерса в супергеройському серіалі «Ванда/Віжн» породила безліч теорій про те, як він туди потрапив і що його поява може означати для майбутнього кіновсесвіту Marvel. Але фінал серіалу шокував всіх, розкривши, хто цей П'єтро насправді.

Обережно, далі йдуть спойлери про фінал серіалу «Ванда/Віжн».

Коли Еван Пітерс дебютував в образі П'єтро у кінці 5 серії серіалу «Ванда/Віжн», ця подія буквально підірвалаІнтернет, адже прибуття Ртуті з фільмів Людей Ікс у всесвіт MCU могло, як нам здавалося, означати лише одне мультивсесвіт існує, і в майбутніх проектах Marvel Studios ми побачимо й інших Людей Ікс.

Але поступово особистість П'єтро, який поводився з Вандою (Елізабет Олсен) дивно і навіть пожартував про смерть Віжна (Пол Беттані), почала викликати все більше сумнівів. І тоді багато глядачів припустило, що під його виглядом може ховатися суперлиходій Мефісто... але й цій теорії не судилося збутися.

П'єтро привела в життя Ванди її сусідка Агнес (Кетрін Ган), вона ж могутня відьма Агата Гаркнесс, яка давно смикала за ниточки у Вествью. І у фінальній серії Моніка Рамбо (Тейона Парріс), яка опинилася вдома у Агнес/Агати, нарешті дізналася, що П'єтро насправді є актором на ім'я... Ральф Стояк (Ralph Bohner).

Так, це той самий «чоловік Ральф», про якого розповідала Агата в перших серіях, намагаючись здаватися такою ж звичайною домогосподаркою, як і Ванда.

Звичайно, Ральф не справжній чоловік Агати, а просто бідолаха, якому не пощастило потрапити під гарячу руку відьми, що підпорядкувала його своїй волі за допомогою чарівних бус. Так що П'єтро/Ральф це не П'єтро з Людей Ікс, а звичайний актор, маріонетка в руках Агати, яка наділила його супершвидкістю, щоб він втерся в довіру до Ванди.

Багатьох шанувальників коміксів і фільмів Marvel засмутив той факт, що Пітерса покликали в MCU на роль якогось «Ральфа Стояка», але не поспішайте ставити хрест на мультивсесвіті, оскільки це не виключає того, що в майбутньому сценаристи Marvel Studios все-таки представлять Людей Ікс і, можливо, навіть покличуть Пітерса зіграти справжнього П'єтро. У всякому разі актор буде цьому тільки радий.

А що ви думаєте з приводу реальної особистості П'єтро з серіалу «Ванда/Віжн»? Діліться своїми враженнями в коментарях.

1366 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: