Бетмен возз'єднується з Суперменом в новому трейлері «Ліги справедливості Зака Снайдера»

8 березня 2021,  16:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персональний трейлер супергеройського фільму «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», який присвячений Темному лицареві Ґотема, показує, що Бетмен і Супермен нарешті закопають сокиру війни.

В останній раз, коли Бетмен (Бен Аффлек) та Супермен (Генрі Кавілл) були в одному кадрі, Людина зі сталі загинув після битви з Думсдеєм, ослаблений поєдинком з Темним лицарем у фільмі «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», де двох супергероїв змусив битися на смерть Лекс Лютор (Джессі Айзенберг).

З тих пір Брюс Вейн звинувачує себе у смерті Супермена, який був символом надії для всього світу, тому, коли він знаходить спосіб його оживити, Брюс ігнорує контраргументи Діани (Галь Гадот), яка попереджає, що не варто грати з вищими силами і що Кларк може повернутися іншим.

Дивіться трейлер до самого кінця, щоб побачити, як Супермен, пробачивши Бетмена, подає йому руку, щоб той став разом з ним, Диво-жінкою, Акваменом (Джейсон Момоа), Флешем (Езра Міллер) та Кіборгом (Рей Фішер) в тому епічному спільному кадрі.

Ви також можете почути в трейлері зловісний сміх Джокера (Джаред Лето), який повернеться в режисерській версії «Ліги» в дуже страшному образі.

Онлайн-прем'єра «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера» відбудеться 18 березня.

989 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: