Зірка «Аладдіна» Мена Массуд знову зіграє принца в фільмі від Netflix

5 березня 2021,  23:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix готує нову цікаву романтичну комедію під назвою «The Royal Treatment» («Королівський догляд»), головну чоловічу роль в якій виконає актор Мена Массуд.

Фільм «The Royal Treatment» розповість історію кохання Ізабелли і принца Томаса. Ізабелла управляє своїм салоном краси і не боїться висловлювати свою думку, тоді як принц Томас керує своєю власною країною і готується до весілля не з кохання, а з почуття обов'язку. Коли Іззі та її колеги-стилісти отримають шанс всього свого життя робити зачіски для королівського весілля, вона і принц Томас дізнаються, що, якщо хочеш взяти контроль над своєю долею, потрібно слідувати за покликом свого серця.

Зірка діснеївського блокбастера «Аладдін» Мена Массуд виконає роль принца Томаса, тоді як роль Ізабелли дісталася актрисі Лорі Марано, відомої завдяки фільмам «Ідеальне побачення» та «Війна з дідусем».

Марано також буде продюсувати даний проект.

Авторкою сценарію цієї мелодрами буде Голлі ГестерМелісса і Джоуї»), а її режисером виступить Рік Джейкобсон, який працював над серіалами «Еш проти Зловісних мерців», «Спартак: Кров і пісок» та «Домініон».

Массуд нещодавно з'явився в новому сезоні драматичного серіалу «911: Самотня зірка», а в майбутньому він знову зіграє Аладдіна у сиквелі від Disney.

1310 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: