Дивіться трейлер 4 сезону серіалу «Хороші дівчата» з Крістиною Гендрікс

5 березня 2021,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий трейлер 4 сезону кримінальної комедії «Хороші дівчата» з Крістіною Гендрікс, Реттою та Мей Вітман у головних ролях нагадує, що серіал повертається з новими серіями вже цієї неділі, 7 березня.

Що ж чекає на трьох злочинних подружок в майбутніх серіях? Як розкривають трейлер і постер 4 сезону, Бет, Рубі та Енні вирішили зайнятися легальним бізнесом продажем джакузі, які, як зазначає Бет, «може продавати будь-який ідіот».

Але поки їхній легальний бізнес допомагає їм відмивати фальшиві гроші, які наші героїні майстерно друкують самі, над ними починає нависати вбивство Люсі (Шарлін Йі), адже Бет була останньою, з ким бачили дівчину до її зникнення. А Енні ще й вкрала її птицю.

На слід Бет виходить агент ФБР Фібі Доннеган (Лорен Лапкус), яка, здається, повністю розкусила наших подруг. Але чи зможе вона вивести їх на чисту воду? Хто знає, адже в новому сезоні повернеться і небезпечний кілер, містер Фітцпатрік (Ендрю МакКарті), який готовий заради Бет на все.

Також в подіях четвертого сезону візьме участь Дін (Меттью Ліллард), який буде продавати джакузі разом з Бет. І в трейлері він виглядає дуже щасливим.

998 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: