Леброн Джеймс і герої фільму «Космічний джем 2» прикрасили обкладинку Entertainment Weekly

4 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицка

Майбутнім літом знамениті мультяшки з шоу «Луні Тьюнз» та легендарний баскетболіст Леброн Джеймс вийдуть на баскетбольний корт в сімейній комедії «Космічний джем: Нові легенди». І нам вже відомі деталі її сюжету.

Продовження культової стрічки 1996 року «Космічний джем» відправить Леброна Джеймса та його сина Дома (Сейейр Дж. Райт) до віртуальної реальності, якою управляє злий алгоритм під назвою Al-G Rhythm (Дон Чідл). Щоб повернутися додому, Леброн повинен привести Багза Банні, Даффі Бака, Поркі Піга, Лолу Банні та всю банду дуже недисциплінованих «Луні Тьюнз» до перемоги на корті, де проти них виступають цифрові чемпіони Al-G.

І поки ми чекаємо виходу офіційного трейлера фільму «Космічний джем: Нові легенди», журнал Entertainment Weekly вирішив порадувати нас яскравою обкладинкою за участю Леброна та його команди мультяшек.

В інтерв'ю для EW Джеймс так описав епічний сюжет свого майбутнього фільму, де в камео з'являться відомі гравці NBA та WNBA:

Це одна з наймасштабніших ігор, якщо не наймасштабніша гра, в яку я коли-небудь грав. Команда The Goon Squad є, напевно, найкращою командою, зібраною за всю історію баскетболу.

У режисерського керма сиквела знаходиться Малкольм Д. Лі, а одним з його сценаристів та продюсерів виступає режисер блокбастера «Чорна пантера» і спортивної драми «Крід: Спадок Роккі Бальбоа» Раян Куглер.

Українська прем'єра фільму «Космічний джем 2» очікується 15 липня.

1034 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: