З'явився новий трейлер бойовика «Ніхто» від творця франшизи «Джон Уік»

4 березня 2021,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець популярної франшизи «Джон Уік» Дерек Колстад представляє нового небезпечного героя Хатча Менсела у втіленні зірки хітових серіалів «Краще подзвоніть Солу» і «Пуститися берега» Боба Оденкірка, який буде головним героєм екшен-трилера «Ніхто».

Офіційний синопсис фільму «Ніхто», який зняв режисер Ілля Найшуллер:

Хатч Менсел живе простим, непримітним життям, поки одного разу не натрапляє на групу небезпечних бандитів. Ставши на захист жінки, він сам перетворюється на мішень впливового гангстера, який прагне помсти. Тепер увесь свій гнів, що Хатч довгий час стримував всередині, вирветься назовні і відкриє його найтемніші сторони.

Разом з Оденкірком в цьому бойовику знялися зірка супергеройського блокбастера «Диво-жінка» Конні Нільсен, яка зіграє дружину Хатча Бекку, та зірка культової науково-фантастичної трилогії «Назад у майбутнє» Крістофер Ллойд, який втілить батька головного героя.

Українська прем'єра екшену «Ніхто» постійно змінюється, і, всупереч тій даті, яку ви побачите в трейлері, тепер вона очікується 18 березня. Нову дату прем'єри підтверджує парочка локалізованих постерів, які ви знайдете нижче.

1051 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: