Нові постери «Ліги справедливості Зака Снайдера» показують шестірку героїв разом

3 березня 2021,  18:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа HBO Max опублікувала в мережі парочку нових чорно-білих постерів супергеройського екшену «Ліга справедливості Зака Снайдера», який буде режисерською версією фільму «Ліга справедливості» 2017 року.

На першому постері, яким також в соцмережах поділився учора режисер Зак Снайдер, в першому ряду знаходяться Супермен (Генрі Кавілл), Диво-жінка (Галь Гадот) та Бетмен (Бен Аффлек), які вже боролися пліч-о-пліч у фільмі «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», а за ними в другому ряду стоять «новачки» Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер), які ось-ось приєднаються до Ліги.

Тим часом другий постер в центр Ліги ставить саме Брюса Вейна/Бетмена, адже він буде лідером цієї супергеройської команди і саме він ініціює відродження Супермена, без якого героям не перемогти суперлиходія Степпенвулфа (Кіран Гайндс) і його босса Дарксайда (Рей Портер), що задумали знищити Землю.

Спочатку «Ліга справедливості Зака Снайдера» була запланована як міні-серіал з 4 серій, але після Снайдер вирішив здійснити реліз режисерської версії одним фільмом. Його прем'єра відбудеться 18 березня.

1057 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: