«Флеш»: кадри та опис 1 серії 7 сезону «Все добре, що закінчується Веллсом»

3 березня 2021,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 7 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш» в мережі з'явилися офіційні кадри його першої серії, які показують романтичне побачення і зустріч з давнім ворогом.

Прем'єрна серія довгоочікуваного сезону, яку зняла режисер Александра Ла Рош, отримала назву «All's Wells That Ends Wells» («Все добре, що закінчується Веллсом»). І ось її офіційний опис від каналу The CW:

Коли експеримент з порятунку швидкості Баррі (Грант Гастін) обертається несподіваними наслідками, Неш Веллс (Томас Кавана) шукає спосіб, щоб врятувати Флеша і придумує небезпечний план. Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) чекає вражаюче відкриття в Задзеркаллі.

Разом з цим кадри показують романтичне побачення Баррі і Айріс, яке нагадує сон, і повернення Розалінди Діллон/Вовчок (Ешлі Рікардс), в гості до якої в тюрму прийшла Сесіль (Даніель Ніколет).

Також на кадрах присутні Неш, Алегра (Кайла Комптон) і Честер (Брендон МакНайт), і у них у всіх тут дуже драматичні і задумливі обличчя.

Прем'єра серії «Все добре, що закінчується Веллсом» відбулася на американському телебаченні 2 березня. Друга серія сезону вийде 9 березня.

1173 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: