Супермен лютує на новому кадрі серіалу «Ліга справедливості Зака Снайдера»

2 березня 2021,  22:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр супергеройського міні-серіалу «Ліга справедливості Зака Снайдера», який є одним з найбільш очікуваних серіалів березня, показує відродженого Супермена у втіленні актора Генрі Кавілла. І хтось його тут дуже сильно розлютив.

У фільмі «Ліга справедливості», який вийшов на екрани кінотеатрів у 2017 році, Бетмен (Бен Аффлек) був ініціатором того, щоб воскресити Супермена, оскільки він відчував свою провину за його загибель, плюс нашим супергероям потрібна була серйозна підмога в битві зі Степпенвулфом (Кіран Гайндс) та парадемонами.

Коли Супермен повернувся з того світу, він був не в собі і напав на Диво-жінку (Галь Гадот), Аквамена (Джейсон Момоа), Флеша (Езра Міллер) та Кіборга (Рей Фішер), після чого мало не вбив Бетмена, але, на щастя, на місце битви вчасно встигла приїхати Лоїс Лейн (Емі Адамс), яка нагадала Кларку, ким він насправді є.

У режисерській версії Супермен після воскресіння з'явиться в чорному суперкостюмі з коміксів, а не в штанах і з голим торсом, як у фільмі, але навряд чи це скасує наслідки його повернення з того світу, на що натякає кадр, де у нього в очах від люті запалюються лазери. Так, членам Ліги під час першої зустрічі з ним після воскресіння не позаздриш.

Прем'єра міні-серіалу «Ліга справедливості» відбудеться 18 березня.

1285 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: