«Ванда/Віжн»: розкрито підступний план директора таємної організації М.Е.Ч.

27 лютого 2021,  21:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не дарма Моніка, Дарсі та Джиммі (і ми разом з ними) не довіряли директору М.Е.Ч.а Гейворду. Оскільки він приготував для фіналу супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», який відбудеться за тиждень, величезний сюрприз.

Обережно, далі йдуть спойлери про сюжет 8 серії «Ванда/Віжн».

Восьма і передостання серія 1 сезону «Previously On» («Раніше в серіалі») розкрила таємницю появи аномалії містечка Вествью, і якщо ви дивилися її уважно, то напевно помітили, що її події показали, що директор М.Е.Ч.а Тайлер Гейворд (Джош Стемберг) збрехав в 5 серії, коли він сказав Моніці (Тейона Парріс), Дарсі (Кет Деннінгс) та Джиммі (Рендолл Пак), що Ванда (Елізабет Олсен) увірвалася до лабораторії М.Е.Ч.а і викрала звідти тіло Віжна (Пол Беттані).

До подій серіалу Ванда дійсно відвідала штаб-квартиру М.Е.Ч.а, де Гейворд показав їй тіло Віжна в розібраному стані, але після вона з розбитим серцем поїхала геть, залишивши тіло в лабораторії, адже вона більше не відчувала, що в ньому живе свідомість Віжна.

Гейворд вже спробував одного раз вбити Ванду, відправивши дрона з ракетою всередину Вествью, але Ванда повернула його «подаруночок» і попередила не наближатися до міста. І, як не дивно, дрон, який вона їм відіслала, виявився саме тим, що так було потрібно Гейворду посудиною з частинками її енергії.

Маючи у розпорядженні тіло Віжна, яке вчені М.Е.Ч.а знову зібрали разом до останнього гвинтика, директор Гейворд, як розкрила сцена після титрів 8 серії, оживив його за допомогою енергії Багряної відьми, отримавши в своє розпорядження неймовірно потужну зброю.

Так що у фінальній серії на нас чекає епічна битва Ванди та Віжна з Білим Віжном під керівництвом Гейворда, який, очевидно, ненавидить супергероїв та бажає їх усіх знищити. Хто знає, звідки в ньому стільки ненависті, тому в мережі ходить безліч теорій про те, що під личиною Гейворда може ховатися якийсь суперлиходій.

Прем'єра заключної серії «Ванда/Віжн» відбудеться 5 березня.

1120 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: