Головні ролі актора Івана Реона: звідки ви можете знати головного героя фільму «Почесна місія: Герої назавжди»

27 лютого 2021,  18:14 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних прем'єр тижня став військовий екшен «Почесна місія: Герої назавжди», також відомий як «Крила урагану». І його головний герой, легендарний польський льотчик-ас Ян Зумбах на прізвисько Дональд Дак, вам напевно видасться дуже знайомим.

Роль Яна Зумбаха, який під час Другої світової війни разом з іншими польськими льотчиками відправився воювати з нацистами Третього Рейху в небі над Великою Британією, в історичному фільмі «Почесна місія: Герої назавжди» виконує актор Іван Реон. І його обличчя та ім'я напевно відомо усім шанувальникам хітового фентезі «Гра престолів».

У «Грі престолів» Реон зіграв, мабуть, одного з найяскравіших лиходіїв, якого просто неможливо було не ненавидіти, бастарда-психопата Рамсі Сноу, який згодом став Рамсі Болтоном. Він дебютував в серіалі в 3 сезоні і швидко затьмарив собою навіть короля Джоффрі Баратеона, відомого своєю жорстокістю.

До «Гри» на рахунку Реона вже була роль в одному культовому серіалі роль Саймона Белламі в трагікомедійно-фантастичному серіалі «Покидьки», що виходив на британському телебаченні з 2009 по 2013 рік.

Після закінчення «Гри престолів» Реона можна було побачити в супергеройському серіалі «Надлюди», заснованому на коміксах Marvel, в ролі підступного суперлиходія Максімуса. Але, на жаль, цей серіал протримався в ефірі лише 1 сезон.

А якщо ви дуже любите британський гумор, то рекомендуємо подивитися комедійний серіал «Грішники» з Іеном МакКелленом та Дереком Джекобі в головних ролях. У ньому Реон виконав роль їхнього молодого сусіда Еша Вестона, який є дуже позитивним та милим персонажем.

Квитки на фільм «Почесна місія: Герої назавжди» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: