«Скажене весілля 3»: новий промо-ролик представляє нареченого Захара і наречену Раду

26 лютого 2021,  13:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Молодший син Середюків Захар та його красуня-наречена Рада діляться своїми лайфхаками на тему того, як зробити так, щоб весілля пройшло гладко, в новому промо-ролику комедійного фільму «Скажене весілля 3».

Офіційний синопсис комедії «Скажене весілля 3», яка стане завершальною главою трилогії про сімейство Середюків та їхні незабутні весілля:

Промайнуло чотири роки після останнього Скаженого весілля, і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків. Нас знову чекає Скажене весілля!

Ролі Захара та Ради грають актори В'ячеслав Хостікоєв і Катерина Файн, і в промо-ролику, який ви можете подивитися вище, Захар розповідає, що для щасливого весілля їм «потрібно нейтралізувати батька і заховати всі колючі та ріжучі предмети і рушницю», а ще краще й зовсім «зв'язати батька і кинути в підвал», тоді як Рада вважає, що весілля пройде відмінно, якщо у нареченої буде «гарна сукня і фата, чудова зачіска і макіяж та багатий стіл і щасливі гості».

А у кінці Захар нервово сміється, оскільки він чудово розуміє, що не роби, де батька не замикай, все одно весілля буде божевільним.

Квитки на фільм «Скажене весілля 3» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: