«Світ перевернувся»: дивіться новий промо-ролик серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат» з Ентоні Макі та Себастіаном Стеном

25 лютого 2021,  21:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас другим промо-роликом свого другого супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», який отримав назву «Honor», тобто «Честь». І для наших героїв це не порожній звук.

У кінці блокбастера «Месники: Завершення» Сем Вілсон (Ентоні Макі) отримав у спадок від Стіва Роджерса (Кріс Еванс) його щит і титул Капітана Америка, і в серіалі «Сокіл і Зимовий Солдат» йому доведеться зіткнутися зі спадщиною Кепа, а також об'єднатися з Бакі Барнсом (Себастіан Стен), щоб зупинити Земо (Даніель Брюль) та інших бандитів, які безчинствують у «світі, що перевернувся з ніг на голову».

Новий промо-ролик показує, як Сем та Бакі ведуть розслідування в якомусь нічному клубі, зловісного Земо у своїй новій масці, Бакі зі щитом Кепа в руці, Сема зі щитом Кепа в руці, Бакі на мотоциклі, круті крила Сема, які він використовує як щит від куль, а також більше бійок, погонь, вибухів та польотів.

До речі, ви помітили на новому постері у центрі невелику фігуру Капітана Америка зі щитом? Ось тільки це не Стів Роджерс і не Сем Вілсон, а новий суперсолдат Джон Вокер (Вайатт Рассел). Він носить цю форму за наказом уряду, який не хотів втратити цей патріотичний символ після відходу Стіва від справ.

До прем'єри серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» залишилося майже три тижні його прем'єрна серія вийде в п'ятницю, 19 березня.

1125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: