Міла Куніс зіграє в адаптації роману «Luckiest Girl Alive», яку зніме Netflix

23 лютого 2021,  20:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса українського походження Міла Куніс, яку на цьому тижні можна буде побачити в кінотеатрах в комедії «Дати дуба в окрузі Юба», знайшла для себе новий цікавий акторський проект фільм «Luckiest Girl Alive».

Фільм «Luckiest Girl Alive» («Найщасливіша дівчина із живих»), де Куніс виконає головну роль, буде екранізацією роману-бестселера письменниці Джессіки Нолл, якою займається сервіс Netflix, пише сайт Deadline.

Героїню Куніс звати Ані Фанеллі. Вона є гострою на язик мешканкою Нью-Йорка, у якої, здається, є все: затребувана посада в глянцевому журналі, приголомшливий гардероб і майбутнє весілля мрії в Нантакеті. Але коли режисер документального фільму про злочини пропонує їй розповісти свою сторону шокуючого інциденту, який стався, коли вона була підлітком та вчилася в престижній школі «Бредлі», Ані змушена зіткнутися з темною правдою, яка загрожує зруйнувати її ретельно продумане життя.

Куніс також виступить виконавчим продюсером екранізації «Luckiest Girl Alive», а її режисером стане Майк Баркер, який працював над хітовими серіалами «Оповідь служниці», «Чужоземка» та «Фарго».

Минулого року Куніс зіграла головну роль у драматичній стрічці «Чотири хороших дня» за участю Гленн Клоуз.

1177 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: