Фільм «Флеш» знайшов свою Супергьорл

20 лютого 2021,  18:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський кіновсесвіт DCEU продовжує розширюватися. Його новий екшен «Флеш» представить супергероїню Супергьорл, роль якої виконає Саша Калле.

Про кастинг Калле на роль Кари Денверс, також відомої як Супергьорл або Дівчина зі сталі, повідомив у п'ятницю в соцмережах режисер «Флеша» Андрес Мускетті.

Він поділився зворушливим відео, де він дзвонить Калле по Скайпу і питає її, чи вміє вона літати. Оскільки у фільмі «Флеш» вона точно буде літати, адже їй дісталася роль Супергьорл.

І реакція Калле на цю новину була дуже милою актриса тимчасово позбулася дару мови, оскільки не могла повірити, що їй випало таке щастя.

Калле відома завдяки мильній опері «Молоді та зухвалі» і буде першою латиноамериканською актрисою, яка втілить Кару Денверс на екрані.

У ролі Баррі Аллена у «Флеші» повернеться Езра Міллер, а також компанію їм з Калле складуть одразу два Бетмена — Майкл Кітон та Бен Аффлек.

Найвідомішим втіленням Супергьорл на екрані зараз є Супергьорл з однойменного серіалу The CW, яку з 2015 року грає актриса Мелісса Бенойст.

1313 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: