Новий сезон серіалу «Бріджертони» знайшов свою головну героїню в особі Сімон Ешлі

16 лютого 2021,  23:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Леді Віслдаун поспішає поділитися гарною новиною. Роль коханої віконта Ентоні Бріджертона у 2 сезоні хітового серіалу «Бріджертони» виконає актриса Сімон Ешлі, відома завдяки «Сексуальному вихованню».

Ешлі, яка грала Олівію в іще одному популярному серіалі від Netflix «Статеве виховання», перевтілиться у Кейт Шарму, любовний інтерес Ентоні Бріджертона, який у кінці першого сезону вирішив стати розсудливим та нарешті знайти собі дружину.

Кейт описують як розумну і вперту дівчину, яка є новачком у вищому світі Лондона і «не терпить дурнів, в тому числі і Ентоні». Ви ж не думали, що йому буде простіше одружитися, аніж Дафні вийти заміж?

У ролі віконта Бріджертона на екрани повернеться актор Джонатан Бейлі, який підкорив серця глядачів своєю харизмою у першому сезоні.

Кейт буде «однією з купи нових персонажів» 2 сезону, який адаптує роман Джулії Квінн «Віконт, який мене покохав», говорить шоураннер серіалу Кріс Ван Дьюс. Так що чекаємо більше новин кастингу напередодні старту зйомок, які пройдуть навесні.

Серіал «Бріджертони», чия прем'єра відбулася 25 грудня, вже став найпопулярнішим серіалом від Netflix, обійшовши навіть хітове фентезі «Відьмак».

2264 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: