Дарксайд гряде: вийшов офіційний трейлер «Ліги справедливості Зака Снайдера»

14 лютого 2021,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня святого Валентина режисер Зак Снайдер підготував всім своїм шанувальникам відмінний подарунок офіційний трейлер свого супергеройського міні-серіалу «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», у кінці якого є особливий сюрприз для всіх фанатів Джареда Лето.

«Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» буде 4-серійним міні-серіалом, режисерською версією екшену «Ліга справедливості» 2017 року, який Снайдер не зміг завершити через сімейну трагедію.

У цьому міні-серіалі могутні супергерої Бетмен (Бен Аффлек), Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер) об'єднуються в єдину суперкоманду, якій належить битися з величезним злом іншопланетним тираном Дарксайдом (Рей Портер) та його вірним слугою Степпенвулфом (Кіран Гайндс), який в режисерській версії виглядає абсолютно по-новому.

Також трейлер показує воскреслого Супермена (Генрі Кавілл) в своєму чорному суперкостюмі та довгоочікувану зустріч Бетмена з Джокером (Джаред Лето).

Роздивитися це страшний образ Джокера ви можете на нових кадрах режисерської версії, прем'єра якої відбудеться 18 березня.

1248 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: