Реклама з 5 серії «Ванда/Віжн» має прямий зв'язок з фільмом «Перший месник: Протистояння»

12 лютого 2021,  01:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі серії серіалу «Ванда/Віжн», які зняті в стилі американських ситкомів, мають стилізований рекламний ролик, що завуальовано відсилає до різних аспектів всесвіту MCU. І реклама паперових рушників «Лагос» з 5 серії не стала винятком.

Рекламний ролик рушників «Лагос» показує, як просто з їхньою допомогою прибрати будь-який бардак на кухні, але хіба мова тут йде лише про розлитий сік?

Звичайно ні. Лагос є однією з основних локацій супергеройського екшену «Перший месник: Протистояння», куди Месники прибувають на початку фільму, щоб затримати Брока Рамлоу (Френк Грілло) та його найманців.

Під час бійки з Капітаном Америка (Кріс Еванс) Брок активує вибуховий пристрій, і, щоб врятувати Стіва та людей на вулиці міста, Ванда (Елізабет Олсен) за допомогою своїх суперсил піднімає Брока вгору, але, на жаль, він врізається в житловий будинок, вибух в якому вбиває вакандійців.

Що згодом призводить до створення Соковійських угод та Громадянської війни між Стівом і Тоні (Роберт Дауні мол.).

Так що фраза «Лагос для тих моментів, коли ти влаштовуєш безлад, який ти не хотіла» з реклами цих рушників звучить як жорстока насмішка над Вандою і тим «безладом», що вона влаштувала в Лагосі у 2016 році.

Також в даному ролику нам нагадують, що «у чоловіків теж трапляється безлад», і це відсилає до епізоду в кінці битви в берлінському аеропорту, коли Віжн (Пол Беттані) випадково збиває Роді (Дон Чідл), через що у другого паралізувало ноги.

Попередні рекламні ролики «Ванда/Віжн» відсилали до Stark Industries, Штрукера та навіть Гідри. Залишається лише головне питання: це Ванда їх придумує, чи тут за ниточки смикає якась інша могутня сила, що її контролює?

Шоста серія «Ванда/Віжн» вийде на екрани в п'ятницю, 12 лютого.

1744 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: