«Будиночок на щастя»: Костянтин Войтенко дуже радий на першому кадрі 3 сезону відомого ситкому

9 лютого 2021,  21:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний український ситком «Будиночок на щастя» повертається! Новий канал поділився свіжим кадром з його майбутнього сезону, який показує Костянтина Войтенко в образі фермера Макса.

Серіал «Будиночок на щастя» слідує за пригодами міської пари молодят Макса та Маші, які переїжджають в село Сеньківка, де жила бабуся Макса, і беруться за управління місцевої страусиної ферми.

На новому кадрі Макс позує в своїй синій робочій формі на тлі входу в ангар зі страусами, які частенько стають причиною різних комічних ситуацій. Чи вдасться Максу в майбутньому сезоні нарешті перетворити свою ферму на атракціон для всієї області? Дізнаємося вже скоро.

В інтерв'ю для сайту Главред режисер Сергій Атрощенко розповів, що в третьому сезоні на наших героїв чекає чимало випробувань:

Другий сезон завершився не happy end'ом, а драматичним фіналом. Ми зробили це навмисно хотіли змінити градус гумору. За попередні сезони обшуткували вже і село Сеньківка, і городян, які там живуть і засновують бізнес. Тепер прийшов час для сварок і розлучень.

В образі Маші в нових серіях повернеться актриса Галина Безрук, а їхніх веселих сусідів Василя та Любаню знову зіграють Назар Задніпровський і Віталіна Біблів.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Будиночок на щастя» очікується у 2021 році, але точна дата його повернення на телеекрани поки не називається.

4069 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: