«Бріджертони»: зйомки 2 сезону почнуться навесні, підтверджена його тема

8 лютого 2021,  22:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Віконт, прийшла ваша черга! Новий сезон популярного серіалу від Netflix «Бріджертони» покаже, як свою дружину у вищому лондонському суспільстві буде шукати віконт Ентоні Бріджертон, старший брат Дафни.

У січні платформа Netflix продовжила «Бріджертонів» на 2 сезон, і тепер нам відомі про нього деякі деталі, які повідомила сама леді Віслдаун.

Поділившись у мережі своїм черговим памфлетом, головна пліткарка серіалу, яку озвучує легендарна Джулі Ендрюс, розкрила:

Незрівнянний каст серіалу «Бріджертони» приступить до зйомок навесні 2021 року. Цьому автору відомо з надійних джерел, що лорд Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі) збирається домінувати в майбутньому світському сезоні. Моє перо буде готове до того, щоб повідомляти вам про всі його романтичні пригоди.

Майбутній сезон хітової костюмованої драми буде ґрунтуватися на другому романі з серії письменниці Джулії Квінн «Віконт, який мене покохав».

Разом з цим очікується, що повернуться й головні герої першого сезону Дафна (Фібі Дайневор) та Саймон (Реге Пейдж), чиє життя у фінальній серії кардинально змінилося, адже вони (обережно, спойлер) стали батьками.

Дата прем'єри 2 сезону «Бріджертонів» поки не повідомляється, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися нові плітки від леді Віслдаун першими.

1228 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: