«Ліга справедливості Зака Снайдера» офіційно отримала рейтинг 18+

5 лютого 2021,  19:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вам потрібно ще одне підтвердження того, що режисерська версія супергеройського екшену «Ліга справедливості» буде дуже відрізнятися від тієї версії, що ми побачили в кінотеатрах у 2017 році, то ось воно міні-серіал Зака Снайдера вийде з рейтингом R, тобто 18+.

Про те, що MPAA (Motion Picture Association Американська асоціація кінокомпаній) офіційно присвоїла супергеройському міні-серіалу «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» рейтинг 18+, повідомив у четвер сайт EW.

У 2017 році фільм «Ліга справедливості» був показаний в кінотеатрах з рейтингом PG-13, тобто для аудиторії, старшої 13 років, що дозволило йому залучити в кінозали більше глядачів і заробити в прокаті $657,9 млн. Але тоді блокбастер не виправдав очікування ані глядачів, ані студії Warner Bros., яка сподівалася отримати франшизу масштабу (і бокс-офісу) «Месників».

Так що тепер Снайдер вирішив залишатися вірним собі і показати глядачам більш жорстокі сцени за участю супергероїв та суперлиходіїв всесвіту DC, що в минулий раз опинилися на підлозі в монтажній.

Онлайн-прем'єра міні-серіалу «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», який буде складатися з 4 серій по 60 хвилин, відбудеться 18 березня.

1171 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: