«Хода хаосу»: дивимося новий фрагмент за участю Мадса Міккельсена та Дейзі Рідлі

4 лютого 2021,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий фрагмент науково-фантастичної картини «Хода хаосу», в якому Мадс Міккельсен демонструє Дейзі Рідлі свої надздібності.

Екранізація роману Патріка Несса, яку зняв режисер Даг Лайман, відправить нас на далеку планету, колонізовану людством. Всіх жінок забрала загадкова хвороба, тоді як чоловіки змушені жити разом з Шумом силовим полем, що дозволяє усім читати думки один одного.

Коли в місті Прентісстаун з'являється загадкова дівчина Віола (Дейзі Рідлі), її приводять до мера Прентіcса (Мадс Міккельсен), і в новій сцені він розповідає Віолі усе, що їй потрібно знати про цей дивний світ.

В ході своєї розмови мер Прентісс зазначає, що деякі люди вміють контролювати Шум, що він тут же демонструє перед здивованою дівчиною.

Головним героєм цієї історії буде хлопець на ім'я Тодд Г'юітт, якого втілює актор Том Голланд. І знайомство з Віолою переверне його життя.

На великі екрани в США фантастика «Хода хаосу» вийде в березні, але її дата української прем'єри все ще залишається для нас загадкою.

1017 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: