«Тор 4»: Небула також отримала новий костюм, як показують фото зі зйомок

4 лютого 2021,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Парочка нових фотографій зі зйомок супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» розкривають новий костюм Небули і повернення Крагліна.

Минулого тижня ми дізналися, що в майбутньому супергеройському сольнику бога грому з кіновсесвіту MCU Тор і Пітер Квілл/Зоряний лицар, ролі яких грають Кріс Гемсворт і Кріс Претт, отримають нові круті костюми.

А тепер фотографії зі знімального майданчика, який режисер Тайка Вайтіті розгорнув в Сіднеї, Австралія, показують, що в новому костюмі на екрані з'явиться і небезпечна Небула, в ролі якої повертається Карен Гіллан.

В майбутньому Небула захищатиме Галактику в темно-сірому костюмі з зеленим відливом, який відкриває обидві її руки (що в умовах австралійської спеки дуже до речі). Фото, якими поділився сайт Daily Mail, також дозволяють розглянути її детальний грим і «механічну руку».

Разом з Гіллан на знімках з'явився Шон Ганн в образі Крагліна Обфонтері, першого помічника Йонду, який після смерті свого боса успадкував його літаючу стрілу, що тепер він завжди носить з собою.

Разом з Вартовими Галактики у фільмі «Тор: Любов і грім» зіграють Наталі Портман (Джейн Фостер/Жінка-Тор), Тесса Томпсон (Валькірія), Джеймі Александер (Леді Сіф) та Крістіан Бейл (Горр/Бог-м'ясник). Прем'єра нового блокбастера від Marvel відбудеться у травні 2022 року.

1776 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: