У прокат виходить горор «Астрал. Онлайн», чий рейтинг на Rotten Tomatoes склав 100%

4 лютого 2021,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові взяти участь в спіритичному сеансі по ZOOM? Тоді швидше вмикайте трейлер містичного фільму жахів «Астрал. Онлайн» («Host»), який виходить в український прокат вже сьогодні, 4 лютого.

Влітку 2020 року через карантин усі змушені сидіти вдома. Шестеро друзів із Лондону не хочуть переривати свого спілкування, тож регулярно влаштовують чати у ZOOM. Аби додати цікавинки до таких посиденьок, Гейлі (Гейлі Бішоп) запрошує до їхнього чату медіума Сейлан (Сейлан Бакстер). Спіритичний сеанс для друзів став вдалою темою для жартів. Аж поки один із жартів не запустив низку подій, на які ніхто з героїв вплинути не зміг...

Автором сценарію і режисером цього горора, знятого в умовах світової пандемії COVID-19 за 12 тижнів, виступає Роб Севадж. Основою фільму стала вірусна короткометражка, успіх якої і підштовхнув Севаджа зняти повнометражний горор.

Кожен актор, якого ви бачите в кадрі, працював дистанційно, так що був сам собі і оператором, і декоратором, і освітлювачем. І результат перевершив всі очікування критики нагородили «Астрал. Онлайн» 100% позитивних рецензій на сайті Rotten Tomatoes.

Квитки на фільм «Астрал. Онлайн» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

696 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...