Джаред Лето зіграє в новому фільмі режисера «Реквієму за мрією» Даррена Аронофскі

29 січня 2021,  23:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 20 років після прем'єри культової стрічки «Реквієм за мрією» його режисер Даррен Аронофскі та виконавець головної ролі Джаред Лето возз'єднаються на знімальному майданчику нового фільму Аронофскі, що називається «Adrift».

Фільм «Adrift» буде адаптацією оповідання письменника Кодзі Судзукі, автора хітового горора «Дзвінок». Історія розгортається під час мертвого штилю у відкритому морі, де рибальський човен знаходить занедбану яхту з дивним сигналом лиха. Матрос погоджується одноосібно керувати нею, поки її будуть буксирувати в порт, але незабаром він розуміє, чому інші члени екіпажу називають цю яхту «Кораблем-примарою».

Разом з Аронофскі сценарій до цього фільму жахів напише Luke Dawson.

Для Аронофскі це буде перший фільм після виходу на екрани скандального трилеру «Мати!», в якому зіграли Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем.

У жовтні 2020 року Лето відсвяткував 20-ту річницю стрічки «Реквієм за мрією», написавши в соцмережах, що «цей фільм абсолютно змінив його життя». А також актор створив лімітовану колекцію світшотів з логотипом фільму. Прибуток від продажів він направив в благодійну організацію, що допомагає людям боротися з наркозалежністю.

Тим часом вже наступного тижня, 4 лютого, в український прокат вийде детективний трилер «Дрібниці», де Лето зіграє маніяка. А у березні він повернеться в образі Джокера в міні-серіалі «Ліга Справедливості Зака Снайдера».

1420 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: